Támogass az adód 1%-val!

Alapítványunk 1999-től támogatja a magyar triatlon 23 év alatti tehetségeit. 

Az elmúlt évtizedekben a támogatott sportolók szép eredményeket értek el a hazai és nemzetközi versenyeken, ami napjainkban sincs másként. Büszkék vagyunk rá, hogy jó néhány Európa- és világbajnoki érmes mellett több későbbi olimpikon pályafutását is segíthettük. 

Ahhoz, hogy a maga nemében egyedülálló tevékenységünket mind magasabb szinten tudjuk folytatni, szükségünk van további partnerekre, felajánlásokra.

Arra kérünk, támogatasd Te is adód 1 százalékával az „Ifjú Márkus Gábor Alapítvány a magyar Triatlonsportért” nevet viselő civil szervezetünket!

Adószámunk: 18429309-1-05

Ha rendelkezel elektronikus tárhellyel, nyilatkozatod a legegyszerűbb módon, elektronikusan nyújthatod be az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével. További lehetőségként vagy papíralapon postán, vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen teheted meg. Fontos, hogy a 2021. május 20-ai határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezel befizetett személyi jövedelemadód 1%-áról, a rendelkezésed érvénytelen.